Trabzon'da eski yöneticiler davalık oldu
Trabzonspor'un eski yöneticisi Mahmut Aksu hakkında, Trabzonspor eski futbolcusu ve yöneticisi Serdar Bali'ye sosyal paylaşım sitesi üzerinden hakaret ettiği suçlamasıyla, 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemi ile dava açıldı.Trabzon 2'nci Sulh Ceza Mahkemesi
Spor
25.09.2013, 14:59

Trabzonspor'un eski yöneticisi Mahmut Aksu hakkında, Trabzonspor eski futbolcusu ve yöneticisi Serdar Bali'ye sosyal paylaşım sitesi üzerinden hakaret ettiği suçlamasıyla, 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemi ile dava açıldı.
Serdar Bali, Aksu'nun kullandığı Facebook hesabından bir şahsın paylaştığı bağlantıda, 'Şehrimizde bir Serdar Bali kirliliği var. Bu vatandaş normal bir insan değil. Böyle bir ş.....zi, kaypak iftiracıyı kulüpten içeri sokmaya sebep olmadım. Bu kadar iftira, bu kadar yalan, senin sonun ne olacak ş.....z. Başkandan iş istedim dediğini inkar edecek kadar da aşağılık değilsindir' yazdığını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Bali'nin suçlamalarının ardından başlatılan savcılık soruşturmasında ifadesi alınan Aksu ise, söz konusu Facebook hesabının kendisine ait olmadığını ileri sürmüş ve suçlamayı reddetmişti. Ancak Aksu'nun savunması yeterli görülmedi ve dava açıldı.
adil türk
7 yıl önce
Fakat özür dileyerek bu iş kapanmalıdır.Yapılması gereken budur.Hayatın her günü derslerle doludur.
Cevapla
Beğendim (0)
Beğenmedim (0)