Trabzon'da çıkan oyuncu isyan ediyor

Trabzonspor’da enteresan olaylar oluyor. Oyundan alınan oyuncular adeta kulübeye isyanı gelenek haline getirmeye başladı. Akhisar Belediyespor karşılaşmasının 54. dakikasında yerini Colman’a bırakın Adrian’dan sonra dün akşamda Kayseri maçında oyundan alı

Trabzon'da çıkan oyuncu isyan ediyor

Trabzonspor’da enteresan olaylar oluyor. Oyundan alınan oyuncular adeta kulübeye isyanı gelenek haline getirmeye başladı. Akhisar Belediyespor karşılaşmasının 54. dakikasında yerini Colman’a bırakın Adrian’dan sonra dün akşamda Kayseri maçında oyundan alınışına sinirlenen Henrique’de kulübede isyan bayrağını çekti.

Süper Toto Süper Lig 3. Haftasında  deplasmanda oynanan Akhisar maçında oyundan alınışına sinirlenen Adrian teknik heyeti protesto ederken Akçay olaya ılımlı yaklaşmıştı. Akçay’ın Adrian’ın isyanı ile ilgili değerlendirmesinde “Bunlar olabilir. Biz, sporcu disiplini ile ilgili eğitim aldık. Oyuncular bu duruma sinirlenebilirler, hatta tavır da gösterebilirler. Bunlara takılmıyoruz. Oynamak istemesinden dolayı koyduğu hırs güzel. Belli bir eğitimden sonra oyuncu tekrar kazanılabilir” demişti. Bu olayların ardından Mustafa Akçay ile Adrian bir görüşme yapmış ve olayı tatlıya bağlamışlardı.      

d4mqjyt3.jpg

Bu yaşanan bu olayın ardından dün akşam Kayseri Kadir Has Stadı’nda oynanan Kayserispor Trabzonspor karşılaşmasının 61. dakikasında gol atarak alınan galibiyette büyük pay sahibi olan Paulo Henrique gol sevincini dahi yaşayamadan karşılaşmanın hakemi Süleyman Abay’ın uyarısı ile 61. dakikada oyundan alındı ve yerine Abdulkadir girdi.

Oyundan alınmasına sinirlenen Henrique kulübeye gittikten sonra eline aldığı su şişesini sinirli bir şekilde yere boşaltarak teknik heyete tepki gösterdi ve soyunma odasına gitti.

Mustafa Akçay maç sonu yaptığı açıklamada Henrique’nin oyundan alınması ile ilgili ‘’gol atan Henrique’yi oyundan çıkardık. Planımızda değişiklik yapamazdık. Orta sahada bir güç takviyesine ihtiyacımız vardı. Güvenliğimizi biraz daha ön plana çıkarmak adına değişikliği yaptık’’ dedi.

Adrian ile konuşup olayı tatlıya bağlayan Teknik Direktör Mustafa Akçay’ın Henrique konusunda ise  nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor