Trabzon'da Bursaspor mesaisi eksik başladı

 Trabzonspor, bir günlük iznin ardından Bursaspor maçı hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde ilk 15 dakikası basına açık olarak yapılan çalışmaya sakatlıkları bulunan Serkan ve Aykut'un yanı sıra kadro dışı b

Trabzon'da Bursaspor mesaisi eksik başladı

 

Trabzonspor, bir günlük iznin ardından Bursaspor maçı hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başladı.

 Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde ilk 15 dakikası basına açık olarak yapılan çalışmaya sakatlıkları bulunan Serkan ve Aykut'un yanı sıra kadro dışı bırakılan Emerson ve takımdan ayrı çalışmalarına karar verilen Janko ile Yasin katılmadı. Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetimindeki çalışmada bordo - mavililer ısınma hareketlerinin ardından taktik çalışma gerçekleştirdiler.

 Antrenmanı Asbaşkan Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener, Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın ve bazı yöneticiler de takip etti. Ayrıca Fildişi Sahilli oyuncu Sol Bamba'nın iki kızı da çalışmayı saha kenarından izledi. Antrenman öncesinde Bamba ve kızlarıyla sohbet eden Teknik Direktör Tolunay Kafkas, Volkan Şen'le de özel bir görüşme gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor