Trabzon'da 5 bin kişiye ücretsiz spor kursu

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce her yıl ücretsiz olarak gerçekleşen Yaz Spor Okulu çalışmaları devam ediyor.  Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce bu yıl rekor bir sayı ile 5 bin gence ücretsiz spor yapma imkanı sağlanıyor

Trabzon'da 5 bin kişiye ücretsiz spor kursu
Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce her yıl ücretsiz olarak gerçekleşen Yaz Spor Okulu çalışmaları devam ediyor. 
 
Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce bu yıl rekor bir sayı ile 5 bin gence ücretsiz spor yapma imkanı sağlanıyor. 29 Haziran tarihinde yapılan resmi açılışla start alan yaz spor okulları çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. 19 Mayıs Spor Salonu'nda yapılan Basketbol, Yavuz Selim Sahasında yapılan futbol ve Beşirli Tenis Kortunda yapılan Tenis çalışmalarını izleyen İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, burada bulunan sporcular ile yakından ilgilenirken antrenörlerin özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti.
 
Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, spora ve sporcuya her türlü desteği sağladıklarını belirterek, "Anne ve babalar için en kıymetli varlıklar çocuklardır. Öğretmen için en önemli unsur öğrencidir. Geleceğin teminatı olan çocuklarımızın özgüveni olan fertler olarak yetişmesinde herkese görevler düşüyor. Biz de İl Müdürlüğü olarak antrenör kardeşlerimizle yaz spor okulları ile çocuklarımıza hem spor yaptırıyor, hem de kendilerini sosyal ve sportif alanda yetişmelerine imkan sağlıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor