Trabzon'da 13 yıl sonra bir ilk...

Türkiye Kupası 4. turunda Medical Park Antalyaspor'a 2-1 yenilerek turnuva dışında kalan Trabzonspor, Kupa'da tam 13 yıl sonra ilk kez çeyrek finali göremedi.Türkiye Kupası'nda Medical Park Antalyaspor'a uzatmalarda yenilerek elenen Trabzonspor, Kupa'da e

Trabzon'da 13 yıl sonra bir ilk...

Türkiye Kupası 4. turunda Medical Park Antalyaspor'a 2-1 yenilerek turnuva dışında kalan Trabzonspor, Kupa'da tam 13 yıl sonra ilk kez çeyrek finali göremedi.

Türkiye Kupası'nda Medical Park Antalyaspor'a uzatmalarda yenilerek elenen Trabzonspor, Kupa'da en son 1998-99 Sezonunda Grup Maçları ve Çeyrek Final Turundan Önce Elenmişti.

Bordo-mavili takım 13 sezon önce 1998-99 sezonunda grup maçları ve çeyrek final turundan önceki turda elenmişti. Karadeniz ekibi, 6.kademe maçında Gaziantepspor karşısında 1-3 ve 5-4'lük sonuçlarla elenirken, Trabzonspor daha sonraki sezonlarda 3 kez kupayı müzesine götürmüş, 2 kez yarı final, 3 kez çeyrek final, 4 kez grup müsabakalarında elenmişti.

ANTALYA TRABZONSPOR'U İLK KEZ ELEDİ
M.P. Antalyaspor ile Trabzonspor takımları Ziraat Türkiye kupasında 5. kez karşılaştı. Akdeniz ekibi bu sezon 2-1 kazanarak ilk kez Trabzonspor'u elemiş oldu.

2004-05 sezonunda 2.kademe maçında Trabzonspor deplasmanda rakibini 5-1 yenip tur atlamıştı. 2008-09 sezonunda oynanan grup maçı 3-3 berabere biterken, 2009-10 sezonunda yarı finalde iki takım karşılaşmış ve Trabzon'da ev sahibi 2-0 kazanırken, Antalya'da M.P.Antalyaspor 1-0 kazanmış ama finalebordo-mavili ekip kalmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor