Trabzon'da 11 forma 31 seçenek

Milliler de döndü, rekabet tavan yaptı. İdman maçları bile resmi karşılaşma havasında geçiyor, gözler Manisaspor önündeki 11'e çevrildi.Milli takımlardaki oyuncuların dönmesiyle beraber Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaşanan forma rekabetini görmek için

Trabzon'da 11 forma 31 seçenek

Milliler de döndü, rekabet tavan yaptı. İdman maçları bile resmi karşılaşma havasında geçiyor, gözler Manisaspor önündeki 11'e çevrildi.

Milli takımlardaki oyuncuların dönmesiyle beraber Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaşanan forma rekabetini görmek için çalışmaya katılan futbolcu kalabalığına bakmak yeterli. Zira şu an itibariyle kadroda tam 31 oyuncu bulunuyor ve hepsi de ilk 11’e girebilmek için şans bekliyor.

Sakatlığı devam eden birkaç isim dışındaki tüm öğrencilerinin hırsı ve sezona olan özlemi teknik heyeti sevindiriyor.

Şampiyonlar Ligi’nde Burak’ı 3, Adrian’ı 1, son transferlerden Volkan Şen’i ise hiç kullanamayacak olan Trabzonspor’da lig için ise büyük bir seçim alanı özgürlüğü söz konusu. Çünkü lig için ne statü engeli ne de kart cezası var Bordo-Mavililer’i kapsayan.

Kadro rekabetinin en üst seviyede yaşanacağı Trabzonspor’da Manisa provalarında bugün taktik çalışmalar ağırlık kazanacak, kafile yarın da İzmir üzerinden ilk deplasmanına gidecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler