TrabzonCell'den taraftara jest

Trabzonspor resmi sitesinden yayınladığı mesajda ; ''Takımımızın bu akşam (Perşembe) Bundesliga ekiplerinden Greuther Fürth ile oynayacağı hazırlık maçında atılacak goller ekstra bir ücret alınmadan TrabzonCell Haber Paketi abonelerinin cep telefonlarına

TrabzonCell'den taraftara jest

Trabzonspor resmi sitesinden yayınladığı mesajda ; ''Takımımızın bu akşam (Perşembe) Bundesliga ekiplerinden Greuther Fürth ile oynayacağı hazırlık maçında atılacak goller ekstra bir ücret alınmadan TrabzonCell Haber Paketi abonelerinin cep telefonlarına gönderilecek.

 

TrabzonCell haber paketi aboneleri takımımızla ilgili tüm son dakika gelişmelerini, maç kadrolarını, sonuçları, transfer haberlerini anında öğrenip, takımımızın Süper Lig’de oynayacağı maçların gollerini maçtan 45 dakika sonra haftalık sadece 60 kuruşa izleyebilirken artık hazırlık maçlarımızdaki golleri de ekstra bir abonelik ücreti ödemeden cep telefonlarından izleyebilecekler.

Haber paketi abonesi olmak isteyen TrabzonCell’lilerin cep telefonlarından “Haber” yazıp 1967’ye sms göndermeleri yeterli.

 

Bilgi: TrabzonCell haber paketi aboneliği haftalık 60 kuruştur. Paket takımımızla ilgili haberleri ve takımımızın Süper Lig’de oynayacağı maçların gol görüntülerini (maçtan en az 45 dakika sonra olmak üzere) içerir.  Gol görüntüleri için ekstra bir abonelik ücreti alınmayacaktır. Görüntülerin izlenmesi ve indirilmesi için gereken data ücreti aboneye aittir'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor