Trabzon'a Portekizli stoper!

Trabzonspor’da transfer harekatı başladı.Bordo mavililerin geçtiğimiz sezonda transfer listesine dahil ettiği İspanyol Kulubü Valencia’nın Portekizli stoperi Ricardo Costa için yeniden girişimlere hazırlanıyor.Bordo mavili ekibin yönetimi teknik direktör

Trabzon'a Portekizli stoper!

Trabzonspor’da transfer harekatı başladı.
Bordo mavililerin geçtiğimiz sezonda transfer listesine dahil ettiği İspanyol Kulubü Valencia’nın Portekizli stoperi Ricardo Costa için yeniden girişimlere hazırlanıyor.
Bordo mavili ekibin yönetimi teknik direktör Şenol Güneş’in de transferine onay verdiği bu futbolcu için Valencia kulübü açıklama yaptı
İspanyol kulübü bu futbolcuyla Trabzonspor’un ilgilendiğini taraftarlarına duyurdu.

HOCASIYLA SORUN YAŞADI
Valencia'da forma giyen Portekiz milli takımının oyuncusu Ricardo Costa hocasıyla yaşadığı sorun nedeniyle uzun süredir Valincia’da forma giyemiyor. 30 yaşandakı Portekizli stoper Costa , sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Glowackı’nın yerine düşünülüyor.
Costa’nın transferinde olası bir pürüz yaşanması halinde ise bordo mavililer listedeki diğer alternatiflere yönelecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor