Trabzon'a iyi, Lazio'ya kötü haber!

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi J Grubu ikinci maçında Perşembe günü Avni Aker Stadı'nda konuk edeceği Lazio'ya, Alman golcüsü Miroslav Klose'den kötü haber geldi...Sağ ayağından ameliyat olan ve yaklaşık 15 gün sahalardan uzak kalacağı belirtilen 35 yaşı

Trabzon'a iyi, Lazio'ya kötü haber!

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi J Grubu ikinci maçında Perşembe günü Avni Aker Stadı'nda konuk edeceği Lazio'ya, Alman golcüsü Miroslav Klose'den kötü haber geldi...

Sağ ayağından ameliyat olan ve yaklaşık 15 gün sahalardan uzak kalacağı belirtilen 35 yaşındaki forvet oyuncusu hakkında açıklama yapan Lazio Kulübü doktoru Stefano Salvatori, "Bu soruna rağmen yaklaşık 1 ay oynadı. Sağ ayağında doku zedelenmesi vardı ve küçük bir ameliyat olması gerekliydi çünkü durumu daha da kötüleşiyordu. 15 gün içinde oynamaya başlayabilir" dedi.

Milli takımda da forma giyen Klose'nin, Almanya'nın ,11 Ekim'de İrlanda Cumhuriyeti ve 15 Ekim'de İsveç ile yapacağı maçlarda da forma giymesinin zor olduğu da ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor