Trabzon'a Gümüşle döndüler

Estonya'nın başkenti Tallinn'de 26-30 Mart tarihleri arasında yapılan Avrupa Wushu Şampiyonası’nda gümüş madalya kazanan Trabzon Altın Yumruk Spor Kulübü’nün iki sporcusu Savaş Bekar ve Selçuk Aksu önceki akşam hava yolu ile Trabzon’a geldiler.Avrupa şamp

Trabzon'a Gümüşle döndüler

Estonya'nın başkenti Tallinn'de 26-30 Mart tarihleri arasında yapılan Avrupa Wushu Şampiyonası’nda gümüş madalya kazanan Trabzon Altın Yumruk Spor Kulübü’nün iki sporcusu Savaş Bekar ve Selçuk Aksu önceki akşam hava yolu ile Trabzon’a geldiler.

Avrupa şampiyonu olan bir diğer Wushucu Yavuz Selim Kazancı ise eğitimine devam ettiği için Sakarya’da kaldı. Hava alanında kalabalık bir topluluğun katıldığı karşılama törenine, sporcuların aileleri, Trabzon Wushu İl Temsilcisi, antrenörleri, ve yakınları katıldı.

450.20120405182312.jpg

Karşılamaya Trabzon Belediyespor Başkanı Nihat Demir dışında her hangi bir protokol üyesinin katılmaması ise dikkat çekti.

Savaş ve Selçuk, Avrupa ikincisi oldukları için mutlu olduklarını söylediler. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler