'Trabzon'a gitmeyi çok istiyorum'

Trabzonspor'un stoper bölgesi için düşündüğü Romen futbolcu Florin Gardos, konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor.Adevarul gazetesi genç stopere yakın kaynaklara dayandırarak verdiği haberinde Steaua Bükreşli futbolcunun kendisini geliştirmek için Türkiye'ye

'Trabzon'a gitmeyi çok istiyorum'

Trabzonspor'un stoper bölgesi için düşündüğü Romen futbolcu Florin Gardos, konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor.

Adevarul gazetesi genç stopere yakın kaynaklara dayandırarak verdiği haberinde Steaua Bükreşli futbolcunun kendisini geliştirmek için Türkiye'ye gitmeye sıcak baktığını, özellikle yakın arkadaşı olan Stancu'dan detaylı bilgi aldığını yazdı.

Gelecek sezon Şampiyonlar Liginde oynaması durumunda Trabzonspor'un teklifine asla hayır demeyeceğini yakın çevresine söyleyen Gardos'un, Türkiye'ye transferinin Avrupa'ya açılma konusunda kendisi için çok büyük bir atlama tahtası olacağına inandığı iddia edildi.

 

Gardos, "Trabzonspor'a gelmeyi çok istiyorum. Çünkü orası benim kariyerim açısından da çok önemli bir dönüm noktası olacak. Stancu'dan bazı bilgiler aldım ve bana Trabzonspor'un Türkiye'nin en büyük kulüplerinin başında geldiğini söyledi" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler