Trabzon’a Erzurum’da hazırlanıyor

Spor Toto Süper Ligi yeni takımlarından Sanica Boru Elazığspor pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını Erzurum Atatürk Üniversitesi stadında sürdürüyor. Teknik Direktör Bülent Uygun yönetimindeki Sanica Boru Elazığspor takımı

Trabzon’a Erzurum’da hazırlanıyor

Spor Toto Süper Ligi yeni takımlarından Sanica Boru Elazığspor pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını Erzurum Atatürk Üniversitesi stadında sürdürüyor.

 

Teknik Direktör Bülent Uygun yönetimindeki Sanica Boru Elazığspor takımı oyuncuları Atatürk Üniversitesi stadında günde iki kez teknik ağırlıklı bir antrenman yaparak zorlu maça hazırlanıyor. Uygun, ligin yeni bir takımı olarak başarılı olmak istediklerini belirterek, bunun için çok çalıştıklarını söyledi. 

 

“Dadaşlar ve Gakkoşlar bir elmanın iki yarısı gibidir” diyen Uygun, “Erzurum, süper ligi hak eden bir şehirdir. Temenni ediyorum ki, kısa sürede, Erzurum yeniden birinci ligde takımıyla mücadele eder. Birinci ligde oynayacak bir Erzurumspor, hem şehre hem de lige, Elazığspor gibi, renk katacaktır” temennisinde bulundu. Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak’ı makamında ziyaret eden Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Koçak’a takımlarına verdiği destek için teşekkür etti.

 

Koçak’da, Sanica Boru Elazığspor’un, Türkiye liglerinde başarılı olmasını yürekten dilediğini vurguladı ve teknik adama Atatürk Üniversitesi’nin bazı yayınlarını hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor