Trabzon'a Cimnassiad Müjdesi

 Türkiye Okul Sporları Federasyon Başkanı Ayhan Pala, 2016 Uluslararası Cimnastik Oyunları'nın Trabzon'da yapılmasını arzuladıklarını söyledi.  Trabzon'da yapılacak olan 2014 ISF Liselerarası Hentbol Turnuvası kapsamında incelemelerde bulunmak üzere şehre

Trabzon'a Cimnassiad Müjdesi

 

Türkiye Okul Sporları Federasyon Başkanı Ayhan Pala, 2016 Uluslararası Cimnastik Oyunları'nın Trabzon'da yapılmasını arzuladıklarını söyledi.

  Trabzon'da yapılacak olan 2014 ISF Liselerarası Hentbol Turnuvası kapsamında incelemelerde bulunmak üzere şehre gelen Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) Genel Sekreteri Jan Coolen, Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala ve beraberindekilerle Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Türkiye Okul Sporları Federasyon Başkanı Ayhan Pala da Trabzon için bir büyük organizasyonun daha müjdesini vererek, "Dünyada 3 tane büyük organizasyon var. Bir tanesi olimpiyatlar, bir tanesi universiad, bir diğeri ise okul sporlarının olimpiyatı olan cimnassiad'tır. Bu yüzden 2016 jimnassiyat oyunlarına Türkiye Okul Sporları Federasyonu olarak talip olduk. 4 bin kişilik bu büyük organizasyonun Trabzon'da yapılmasını arzuluyoruz." dedi.

Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu da ISF Liselerarası Hentbol Turnuvası'yla Trabzon dünyada sporun önemli kentlerinden biri olma yolunda bir adım daha atmış olacağını

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor