Trabzon’a bomba forvet!

Transferde son günlere girilirken Trabzonspor ünlü bir golcüyle kadrosunu güçlendirmek istiyor.Trabzonspor’da bu sezon  kadroya katılan Malouda ve Bosingwa gibi ünlü yıldızların ardından gözler uzun süredir forvet transferine çevrilmişti. Bordo mavili tar

Trabzon’a bomba forvet!

Transferde son günlere girilirken Trabzonspor ünlü bir golcüyle kadrosunu güçlendirmek istiyor.
Trabzonspor’da bu sezon  kadroya katılan Malouda ve Bosingwa gibi ünlü yıldızların ardından gözler uzun süredir forvet transferine çevrilmişti. Bordo mavili taraftarlar dört gözle forvet transferini beklerken yönetim ise UEFA’ya listelerin verileceği son gün, çoktandır umudun kesildiği Janko’ya sarılmıştı. Bu gelişmeler üzerine gündeme bomba gibi bir isim düştü. O isim Tottenhamlı  dünyaca ünlü yıldız Emmanuel Adebayor oldu.
Günlerdir izini kaybettiren Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Adebayor tranferi için İngiltere’de olduğu ve görüşmeleri bizzat kendisinin yürüttüğü öğrenildi. Hacıosmanoğlu, Adebayor transferi için görüşmelerde önemli ilerleme kaydederek büyük oranda sona yaklaştığı bildirildi.
Hacıosmanoğlu, Adebayor transferinde sorun yaşanması halinde B planında yer alan Dimitar Berbatov için harekete geçecek.
Bordo mavili takımda forvet belirsizliğinin Adebayor veya Berbatov ikilisinden biriyle iki gün içerisinde giderileceği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler