Trabzon yönetimi para dağıtacak!

Trabzonspor yönetim kurulu, önlerinde oynanacak zorlu 3 maç olan Konya, Lazio ve Fenerbahçe karşılaşmaları için kesenin ağzını açtı.Bordo mavili yönetim, ligde ve Avrupa'da oynanacak 3 maçta en az 7 puan toplanması halinde takıma yüklü miktarda prim verec

Trabzon yönetimi para dağıtacak!

Trabzonspor yönetim kurulu, önlerinde oynanacak zorlu 3 maç olan Konya, Lazio ve Fenerbahçe karşılaşmaları için kesenin ağzını açtı.

Bordo mavili yönetim, ligde ve Avrupa'da oynanacak 3 maçta en az 7 puan toplanması halinde takıma yüklü miktarda prim verecek. Teknik direktör Akçay da zorlu periyottan başarıyla çıkacaklarına inandıklarını söyledi.

Trabzonspor Yönetimi bordo mavili ekibi kesenin ağzını açarak motive edecek. Yönetim aldığı kararla, Torku Konyaspor, Lazio ve Fenerbahçe maçlarının kazanılması durumunda futbolculara yüklü miktarda prim verecek.

Süper Lig'de beş maçta üç galibiyetle 9 puan toplayan Akçay yönetimindeki Trabzonspor'a yönetim de maddi destekle omuz verecek. Yönetim bugün oynanacak Torku Konyaspor maçı başta olmak üzere Avrupa Ligi'nde karşı karşıya gelinecek Lazio ve sonrasında ligdeki F.Bahçe maçlarında en az 7 puan toplanması halinde oyuncuları yüksek miktarda bir primle ödüllendirecek. Yönetim primin ne kadar olacağı konusunda ise takıma bir bilgi vermedi.

'ARKADAŞIMIZ OLAN TAKIMDA KALACAK'

Diğer yandan teknik direktör Akçay da Konyaspor maçı için futbolcularından galibiyet sözü aldı. Akçay, "Takım içi bütünlüğümüz örnek olacak. Bunun bir parçası olmayan ise bizimle olmayacak" dedi. Takım içinde arkadaşlığın önemini vurgulayan Akçay, oyuncularının zorlu periyodu başarıyla atlatacaklarına olan inancını dile getirdi. Akçay, "Konyaspor, Lazio ve Fenerbahçe ile zorlu maçlar oynayacağız. Bu süreçte hedefimiz en yüksek puandır" dedi.

GİRAY VE EMRE'YE UYARI YAPILDI

Disiplinsizlik nedeniyle kadro dışı kalan Batuhan ve Volkan Şen'den sonra teknik direktör Mustafa Akçay'ın takımda huzursuzluk yarattığı gerekçesiyle Giray ile Emre'yi de uyardığı öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler