Trabzon Yasin’i bitirdi !

Trabzonspor, Gençlerbirliği’nin başarılı orta saha oyuncusu Yasin Öztekin'i bitirdi. Yasin Öztekin ile 4 yıllık anlaşma sağlandı. Trabzonspor yönetim kurulu teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda transferleri gerçekleştiriyor. Bordo-mavili ek

Trabzon Yasin’i bitirdi !

Trabzonspor, Gençlerbirliği’nin başarılı orta saha oyuncusu Yasin Öztekin'i bitirdi. Yasin Öztekin ile 4 yıllık anlaşma sağlandı.

Trabzonspor yönetim kurulu teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda transferleri gerçekleştiriyor.

Bordo-mavili ekibin yönetim kurulu, dün transferi düşünülen Liecester City’nin Fildişi sahilli stoperi Sol Bamba’nın menejeri ile her konuda anlaşmaya vardıktan sonra bu günde Gençlerbirliği’nin 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Yasin Öztekin'in transferi için bu futbolcunun kulübü G.Birliği  ve menejeri Ceylan Çalışkan ile masaya oturdu.

Sol Bamba transferini ilk olarak duyuran haber61 bir ilke daha imza atarak Yasin transferini de siz okurlarına duyuran ilk haber portalı oldu. 

31 Mayıs 2013'de kulübü Gençlerbirliği ile olan sözleşmesi sona erecek olan  Yasin Öztekin ile ilgili yapılan görüşmeden  anlaşma sağlandı.

Bir son dakika pürüzü yaşanmaması halinde 25 yaşındaki Yasin gelecek sezon Trabzonspor forması giyecek.

Menejer Ceylan Çalışkan transferin bittiğini belirterek, "Görüşmeler olumlu bir şekilde gitti. Arada sorun yok .Transfer tamam. iki taraf içinde hayırlı olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor