Trabzon U20 Dünya Kupası’na hazır

21 Haziran – 13 Temmuz tarihleri arasında bir ayağı Trabzon’da yapılacak olan FIFA-U20 Dünya Futbol Şampiyonası öncesi bir toplantı yapıldı.  Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen toplantıya Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Belediye B

Trabzon U20 Dünya Kupası’na hazır
21 Haziran – 13 Temmuz tarihleri arasında bir ayağı Trabzon’da yapılacak olan FIFA-U20 Dünya Futbol Şampiyonası öncesi bir toplantı yapıldı. 
 
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen toplantıya Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçoğlu, Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı, Trabzonspor Genel Saymanı Engin Hacısalihoğlu, bölge ve il müdürleri, resmi banka müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.
 
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Kızılcık, U-20 Futbol Şampiyonası’nın, FIFA’nın organize ettiği yetişkinler Dünya Şampiyonası’ndan sonra prestiji en yüksek olan organizasyon olduğunu söyledi. Kızılcık, “Bu organizasyon Dünya Şampiyonasını alabilmemiz adına bir hazırlık organizasyonu olarak da görülmeli. Bu organizasyonu başarıyla yaparsak, Dünya Şampiyonası’nı da alabileceğimizi FIFA yönetimine göstermiş oluruz. Bu nedenle tüm maçlarda tribünleri tamamen doldurmamız gerekiyor” dedi.
 
Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ise, Trabzon’da oynanacak olan U-20 karşılaşmalarında tribünlerin tamamen dolması gerektiğini de ifade ederek, “Trabzon halkı statları öyle doldurmalı ki, en iddialı maçlarımızda ayakta bile yer kalmamalı. U-20 Şampiyonasına bakan FIFA ve UEFA bu şehirin futbolun sevdalısı olduğunu görmeli, 'Bu sevdayı haksızlığa uğratmamız lazım' demeli. Bu nedenle 21 Haziran-13 Temmuz bizim için çok önemli. Hepimiz tek tek dolaşacağız, gerekirse cebimizden vereceğiz. Ayakta bile yer kalmayacak şekilde o stadı dolduracağız. Bunu gören de, 'Bu şehire haksızlık yapılmaz' diyecek" diyerek konuşmasını noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor