Trabzon TFF ile hesap görecek

Trabzonspor Yönetim Kurulu TFF Etik Kurulunun şike ilgili hazırladığı raporun Trabzonspor ile igili bölümünün kamuoyuna açıklanmasını istiyorTRABZON ATAĞA GEÇTİTrabzonspor yönetim kurulu Türkiye Futbol Federasyonu başkan ve yönetimini topa tuttu. Bordo ma

Trabzon TFF ile hesap görecek

Trabzonspor Yönetim Kurulu TFF Etik Kurulunun şike ilgili hazırladığı raporun Trabzonspor ile igili bölümünün kamuoyuna açıklanmasını istiyor

TRABZON ATAĞA GEÇTİ

Trabzonspor yönetim kurulu Türkiye Futbol Federasyonu başkan ve yönetimini topa tuttu.

 Bordo mavili yönetim Trabzonspor’a karşı çifte standart uygulayan TFF yönetimini haziran ayı içersinde yapılacak olan TFF Mali Genel kurulunda aklamamam kararı aldı.

Yönetim kurulu oluşumuna karşı çıktığı  TFF Yönetim kurulunu birlikte hareket ettiği kulüplerle birlikte 2012 yılında yapılacak TFF Mali Genel kurulunda red oyu vererek incelenmeye alınmasını isteyecek.

ETİK KURULU RAPORU NEDEN SAKLANIYOR

Trabzonspor yönetim kurulu TFF nezdinde karşı atağa geçerken daha önce Etik kurulun şike ile ilgili hazırladığı raporun  Trabzonspor ile ilgili bölümünün kamuoyuna açıklanması içinde harekete geçti.

3 temmuzda patlayan ve başkahramanının Metris cezaevinde tutuklu bulunan Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım’ın olduğu şike ve teşvik skandalı sonrası ,TFF yönetiminin Etik kuruluna hazırlattığı ancak kamuoyuna tamamının açıklanmadığı raporun Trabzonspor ile ilgili bölümünün de kamuoyuna açıklanması için harekete geçti.

Kamuoyuna bir kısmı açıklanan ve TFF tarafından hazırlatılan raporda Etik Kurul Trabzonspor Yönetiminin şike ve teşvik içinde yer almadığı görüşüne yer verildiği öğrenildi

 Ancak Etik Kurul raporu Trabzonspor ile ilgili bölümü bordo mavili ekibin isminin şike skandalı içinde geçmesi için TFF tarafından kasıtlı olarak kamuoyuna açıklanmadığı iddia edildi

Yönetim kurulu Etik Kurulunun raporundaki  Trabzonspor ile ilgili bölümünün bir an önce kamuoyuna açıklanmasını istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor