Trabzon temsilcisinin hakem isyanı!

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Trabzon Kanuni’de Batman Petrol karşısında alınan yenilginin üzüntüsü yaşanırken, müsabakanın hakemlerine ise ateş püskürülüyor.  Mavi-Beyazlı takımın teknik direktörü İlker Erdem, maçın

Trabzon temsilcisinin hakem isyanı!

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Trabzon Kanuni’de Batman Petrol karşısında alınan yenilginin üzüntüsü yaşanırken, müsabakanın hakemlerine ise ateş püskürülüyor.  Mavi-Beyazlı takımın teknik direktörü İlker Erdem, maçın hakemlerinin hatalı kararlar verdiğini söyledi.  Oyun ve mücadele olarak ellerinden geleni yaptıklarını belirten Erdem, “Maçta 1-0 öne geçtik. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtmaya çalıştık. Gerçekten iyi mücadele ettik. Sporcularımı bundan dolayı kutluyorum” dedi.

 
PENALTIMIZ VERİLMEDİ
 
Orta hakem Mutlu Dalbudak’ın Malatya, yan hakemlerden Sermet Tektaş’ın ise Adıyaman bölgesinden olduğunu belirten Erdem, “İstediğimiz puanları kazanamamamıza engel oldular. Bu bölge hakemlerinin bu müsabakaya atanması zaten bir skandal. Hakemlerin kararları müsabakanın sonucunu direk etki yaptı. Muhammet’in %100 penaltısını vermedi ardından da oyuncumuzu ikinci sarı kartla ihraç etti. Skor 2-2’ye gelecekti” dedi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor