Trabzon Taraftarı Dimdik Ayakta

Türkiye Futbol Federasyonu’nun yarın yapacağı Olağan Üstü Genel Kurulu’nda uygulamaya sokacağı çirkin oyuna karşı Trabzonspor taraftarları tek yürek oldu.58.maddeye ek bir madde ilave edilmesine ve bir defalık olmak üzere küme düşme cezasının kaldırılması

Trabzon Taraftarı Dimdik Ayakta

Türkiye Futbol Federasyonu’nun yarın yapacağı Olağan Üstü Genel Kurulu’nda uygulamaya sokacağı çirkin oyuna karşı Trabzonspor taraftarları tek yürek oldu.

58.maddeye ek bir madde ilave edilmesine ve bir defalık olmak üzere küme düşme cezasının kaldırılmasına tüm yurttan tepkiler geliyor.

Yürürlükte olan bir talimatname olduğunu ve bunun şu aşamada değiştirilmesinin ya da Şike yapan takımları kurtarmak için ek madde uygulamaya alınmasının kabul edilemez olduğunu söyleyen Trabzonspor taraftarları pek çok spor kulübünün de kendileri ile aynı düşüncede olduklarını savunuyorlar.

Haber61’in “TFF’nin çirkin tezgahı” başlıklı haberinin ardından gelen telefon, yorum ve maillerle tepkilerini dile getiren taraftarlar “Trabzonspor iki haftadır susturuldu. İki haftadan beri de özellikle ulusal spor medyasında Trabzonspor adı bilinçli olarak ceza alması gereken 8 takımdan birisi olarak gösterilmeye çalışılıyor. 58.madde olduğu gibi uygulansın, değişiklik ve ek maddeye gerek yok” görüşünde birleşiyorlar.

Türkiye’de genel olarak 58.maddenin uygulanması görüşü hakimken Fenerbahçe’yi kurtarmak ve Trabzonspor’un da hak ettiği kupayı almasını engellemek için yapılan ek madde çalışmalarına tepki gösteren spor severler “Bu ek madde uygulamasını kim istiyor. Trabzonspor, Galatasaray başta olmak üzere pek çok kulüp buna karşı. Kulüpler birliğinde yapılan toplantılarda bir çok kulüp buna tepkili olmasına rağmen nasıl olurda TFF’nin 26 Ocak’ta yapılacak olağanüstü genel kurulu’nun ana maddesi olur. Acaba kulüpler siyasi baskı sonucu bu ek maddeye onay vermeye mi zorlanıyor.” Şeklinde tepkilerini dile getiriyorlar.

Taraftar Dimdik ayakta Durmalı:

Trabzonspor taraftarlarının bu akşam oynanacak olan Trabzonspor-Eskişehirspor karşılaşması başta olmak üzere dimdik ayakta durması gerektiğini ifade eden bir kısım taraftar” Trabzonspor taraftarları dimdik ayakta durmalı. Bölünmez bir bütün olduğunu anlatmalı. Demokratik yollardan tepkilerini dile getirmeli , bu akşam oynanacak karşılaşmada bunun mesajını tüm Türkiye’ye vermeli” dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor