Trabzon spor da zirvede bir kent

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Şevki Akkaya, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçoğlu'nu makamında ziyaret etti. Gümrükçüoğlu, Gençlik Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı'nın da yer aldığı ziyarette yaptığı konuşmada, Trabzon'un spor ve spor tesisle

Trabzon spor da zirvede bir kent

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Şevki Akkaya, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Gümrükçüoğlu, Gençlik Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı'nın da yer aldığı ziyarette yaptığı konuşmada, Trabzon'un spor ve spor tesisleri yönünden zirve bir kent olduğunu ifade ederek, vatandaşların spor tesislerinden daha fazla faydalanmalarını sağlamak için başlatılan programlara destek vereceklerini belirtti.

Trabzon'un sporda zirve bir kent olduğunu kaydeden Gümrükçoğlu, ''2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları münasebetiyle spor tesislerinin sayısının artmış olması kentimiz için çok büyük bir zenginlik. Spor tesisleri yönünden de zirve bir kentiz. Bu bakımdan emeği geçenlere teşekkür ediyorum'' dedi.

 Spor tesislerinde 5 yaştan 55-60 yaşa kadar her vatandaşımızın spor yapmasını arzuladıklarını anlatan Gümrükçüoğlu, ''Bu anlamda Valiliğimiz ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü'müz vatandaşların tesislerden yararlanmalarını sağlamak için güzel programlar başlattılar. Biz de ulaşım anlamında vatandaşları tesislere taşıma noktasında yardımcı olacağız. Spor tesislerinden her yaştan vatandaş faydalanacak'' diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Akkaya ise amaçlarının spor tesislerini gençlerle doldurmak olduğunu belirterek, ''Gençlerin daha çok spor yapmaların sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sporu, gençliğin bir parçası haline getirmeyi hedefliyoruz. Trabzon'da bu potansiyel fazlasıyla mevcut. Spora, sporcuya ve gençlere verdikleri destek ve katılardan dolayı Başkan Gümrükçüoğlu'na teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı..

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor