Trabzon sil baştan!

 Emerson stoperde, Serkan orta sahada görev yaparken, Güneş döneminde tribün topçusu olan Cech sol bekte oynadıBordo-Mavili taraftarlar, Trabzonspor ilk 11’i açıklandığında fazlasıyla şaşırdı. Çünkü Tolunay Kafkas, alışılmışın çok dışında bir kadroyla Gaz

Trabzon sil baştan!

 Emerson stoperde, Serkan orta sahada görev yaparken, Güneş döneminde tribün topçusu olan Cech sol bekte oynadı

Bordo-Mavili taraftarlar, Trabzonspor ilk 11’i açıklandığında fazlasıyla şaşırdı. Çünkü Tolunay Kafkas, alışılmışın çok dışında bir kadroyla Gaziantepspor’un karşısına çıktı. Sezonun ilk yarısında hiç forma bulamayan Marek Cech sol bekte maça 11’de başladı. Emerson ise Mustafa ile birlikte stoperde görev yaparken, sağ bekte Celustka oynadı. Kafkas, Zokora’nın yokluğunda ön liberoda Serkan Balcı’yı oynattı. Orta sahada ise Olcan, Colman, Adrian ve Alanzinho forma giydi. 44 yaşındaki teknik adamın forvetteki tercihi ise Halil Altıntop’tan yana oldu. Tolunay Kafkas, 11’de kısa sürede bu kadar değişiklik yaparak önemli bir risk aldı ancak 90 dakika sonunda kazanan Trabzonspor oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor