"Trabzon şampiyon ilan edilir!"

Fener 3 maymunu oynuyorUEFA’nın F.Bahçe ve Beşiktaş’ı disiplin kuruluna sevk etmesinden sonra Türkiye’de gözler yeniden şikeye çevrilirken konuyla ilgili görüşlerini ortaya koyan hukukçular, yorumcular, yazarlar F.Bahçe’nin ceza alıp kupanın Trabzonspor’a

"Trabzon şampiyon ilan edilir!"



Fener 3 maymunu oynuyor

UEFA’nın F.Bahçe ve Beşiktaş’ı disiplin kuruluna sevk etmesinden sonra Türkiye’de gözler yeniden şikeye çevrilirken konuyla ilgili görüşlerini ortaya koyan hukukçular, yorumcular, yazarlar F.Bahçe’nin ceza alıp kupanın Trabzonspor’a verileceği yorumlarını yapıyor.

F.Bahçe’ye Daha Kapsamlı!

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) hakimlerinden ve eski Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu Başkanı Türker Arslan, Fenerbahçe Kulübü’nün Beşiktaş’a oranla daha kapsamlı bir ceza alabileceğini belirterek, “Bu konuda Beşiktaş’la ilgili talep beni biraz şaşırttı. Beşiktaş’ın 1 dosyayla alakalı ve sadece teşebbüsten dolayı UEFA Disiplin Kurulu’na sevk edildiğini duydum ama Fenerbahçe ile ilgili 5 dosya var. O bakımdan Fenerbahçe’nin daha kapsamlı bir ceza uygulamasına muhatap olabileceğini zannediyorum. UEFA, Beşiktaş’a da bu müsamahayı göstermeyecektir” ifadelerini kullandı.

Trabzon Şampiyon İlan Edilir!

Türk basının önemli isimlerinden Hıncal Uluç ise ‘ Olayları bilen herkesin tahmini, ‘Fenerbahçe’nin ve Aziz Yıldırım’ın ceza alacağı’ şeklindeydi. Durum öyle gösteriyor ki Aziz Yıldırım ceza alır’ demek başka bir şey. Birinde yargı organlarına baskı var, öbüründe yargı organlarından çıkacak kararın tahmini var. Öteki taraftan UEFA’nın disiplin kuruluna sevk etmesi Trabzon cephesini umutlandırdı. Şampiyonluk beklentileri arttı. Fenerbahçe ceza alırsa Trabzon şampiyon ilan edilir, bu kadar basit’

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor