Trabzon Olin'i kızartacak

Beko Basketbol Ligi'nde ölüm kalım savaşı veren Trabzonspor Basketbol Takımı, bu hafta (Cumartesi) Olin Edirne'yi kendi sahasında konuk ediyor.ONLARCA OTOBÜSLE GELİYORLAR Hayri Gür Kapalı Spor Salonu'nda saat 16:00'da oynanacak olan mücadele öncesi şehir

Trabzon Olin'i kızartacak

Beko Basketbol Ligi'nde ölüm kalım savaşı veren Trabzonspor Basketbol Takımı, bu hafta (Cumartesi) Olin Edirne'yi kendi sahasında konuk ediyor.

ONLARCA OTOBÜSLE GELİYORLAR
Hayri Gür Kapalı Spor Salonu'nda saat 16:00'da oynanacak olan mücadele öncesi şehir kenetlenmiş şekilde takımlarını desteklemek için sözleşirken, Trabzonspor taraftarının bu maçta onlarca otobüs seyirci ile gelecek olan Olin taraftarına da muhteşem sürprizleri var.

TRABZON İNLEYECEK
Trabzonspor Basketbol takımı seyircisine mahçup olmamak ve Olin'i Beko Basketbol Ligi'ne çıkmadan önce Yozgat'ta düzenlenen müsabakalarda olduğu gibi devirip ligdeki yoluna devam etmek için gece gündüz devam eden çalışmalarını noktaladı ve maç saatini bekliyor.

Trabzonspor taraftarı da takımını yalnız bırakmayacağının sözünü verirken tribünlerde seyirci rekoru kırılması bekleniyor.

 

ERKULOĞLU: HERZAMANKİ GİBİ YANIMIZDA OLSUNLAR
Trabzonspor Basketbol Takımı Asbaşkanı Levent Erkuloğlu, ligin kendileri açısından en kritik haftasının bu hafta olacağını belirterek, “Geçtiğimiz hafta İzmir’de beklemediğimiz bir oyunla istemediğimiz bir yenilgi aldık.

Bu maçın telafisi için mutlaka Olin karşısında sahadan galibiyetle ayrılmak zorundayız. Bu zorlu mücadelede taraftarlarımızın bize vereceği destek büyüm önem taşımaktadır.

Onları her zamanki gibi yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor