Trabzon kazanmak istiyor

TRABZONSPOR ARTIK KAZANMAK İSTİYOR Trabzonspor'da, Beşiktaş maçında tüm planlar galibiyet üzerine yapıldı. Ligin son 6 haftasındaki tüm maçlarını Play - Off yolundaki rakipleriyle oynayacak olan bordo mavililer, zorlu seriye Beşiktaş maçında alınacak 3 pu

Trabzon kazanmak istiyor

TRABZONSPOR ARTIK KAZANMAK İSTİYOR

Trabzonspor'da, Beşiktaş maçında tüm planlar galibiyet üzerine yapıldı. Ligin son 6 haftasındaki tüm maçlarını Play - Off yolundaki rakipleriyle oynayacak olan bordo mavililer, zorlu seriye Beşiktaş maçında alınacak 3 puanla başlamak istiyor.

İLK YARIDA 3 DERBİYİDE KAYBETTİ

Bu sezon sahasında oynadığı maçlarda Beşiktaş'a 1-0, Galatasaray'a 3-0 yenilen, İstanbul'daki Fenerbahçe derbisinde de sahadan 1-0 mağlup ayrılan Trabzonspor, Beşiktaş karşısında bu sezonki ilk derbi galibiyetini alıp, derbilerde ilk golünü atmayı hedefliyor.

KRİTİK İSİMLER SAHADA OLACAK

Trabzonspor'da, milli takım kamplarından sakat dönen Burak Yılmaz, Olcan ve Adın  Beşiktaş karşısında görev yapması bekleniyor. Bordo-mavili takımda cezalı Alanzinho'nun yanı sıra sakat olan Vitttek, Glowacki Cech ve Halil Altıntop forma giyemeyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor