Trabzon Kayseri'de moral arıyor

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven karşısında aldığı şok yenilgiyle moral bozukluğu yaşayan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'deki rakibi Kayserispor'u yenerek toparlanmayı hedefliyor. Spor Toto Süper Ligi'nin 27. haftası

Trabzon Kayseri'de moral arıyor

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven karşısında aldığı şok yenilgiyle moral bozukluğu yaşayan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'deki rakibi Kayserispor'u yenerek toparlanmayı hedefliyor.

Spor Toto Süper Ligi'nin 27. haftasında deplasmanda Kayserispor'a konuk olacak olan Trabzonspor, PSV Eindhoven ile oynayacağı rövanş maçı öncesi moral arıyor. Lig'de 45 puan ile 4 sırada bulunan Bordo-mavili takımı play-off sıralamasındaki en yakın rakipleri ise 43 puanla Gençlerbirliği ve 42 puanla Sivasspor. 46 Puanlı Beşiktaş ise Bordo-mavililerin 1 puan farkla önünde bulunuyor. İlk 4 takım içindeki yerini korumak isteyen ve daha yukarıları hedefleyen Karadeniz ekibi, Kayserispor engelini kayıpsız geçmenin planlarını yaparken, PSV karşısında yaşadığı şoku, Spor Toto Süper Lig'de yaşamak istemiyor. Bordo-mavili takım Kayseri deplasmanında alacağı galibiyetle olumsuz havayı dağıtmayı hedefliyor.

GÜNEŞ: "PUAN KAYBI YAŞAMAMALIYIZ"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise Hollanda temsilcisi karşısında alınan şok yenilginin ardından Kayserispor maçına kısa bir zaman kalmasına rağmen takımını zorlu maça motive etmeye çalıştı. PSV Eindhoven karşısında alınan yenilginin izlerini takım üzerinden silmeye gayret eden deneyimli teknik adam deplasmanda oynayacakları Kayserispor maçının önemini anlattı. Oyuncularıyla yaptığı görüşmelerde kritik bir dönemden geçtiklerini hatırlatan Güneş, PSV maçında yaptıkları hatalar üzerinde durarak, bu hataların tekrarlanmamasını istedi. PSV maçının artık geride kaldığını oyuncularına söyleyen Güneş, Ligde puan kaybı yaşamamaları gerektiğini belirterek, alınacak galibiyetin PSV Eindhoven maçı öncesi de bir moral olacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor