Trabzon Kanuni seriyi sürdürecek

 Türkiye 3.ligindeki Trabzon Temsilcisi Trabzon Kanuni Futbol deplasmanda oynayacağı İskenderun 1967 maçını da kazanarak galibiyet serisi yakalamak istiyor.Trabzon Kanuni Genel menajeri Mustafa Özbalıkçı, Manavgat Evrensekispor karşısında aldıkları galibi

Trabzon Kanuni seriyi sürdürecek

 

Türkiye 3.ligindeki Trabzon Temsilcisi Trabzon Kanuni Futbol deplasmanda oynayacağı İskenderun 1967 maçını da kazanarak galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Trabzon Kanuni Genel menajeri Mustafa Özbalıkçı, Manavgat Evrensekispor karşısında aldıkları galibiyetin kendilerine büyük moral sağladığını söyledi.

DİKKATLİ OLMALIYIZ

Mmanavgat Evrensekispor’u mağlup ederek 3 puanla tanıştıklarının altını çizen Menejer Mustafa Özbalıkçı “ “Artık bu galibiyetlerin devamını getirmeliyiz. İyi bir futbolcu kadrosuna sahibiz.  Bu haftada zorlu bir maç bizi bekliyor. Ancak Manavgat karşısında aldığımız galibiyetin değerli olması için İskenderun’u deplasmanda yenmemiz şart” diye konuştu.

İskenderun 5 Temmuz Stadında oynanacak karşılaşma pazar günü saat 15:00'da oynanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor