Trabzon Kanuni FK transfer peşinde!

Bu sezon ligde kalmayı son maçta başaran Trabzon Kanuni’de başkan Kutay Bozkaya, önümüzdeki sezon için çok büyük dersler çıkardıklarını söyledi. Aynı hataları önümüzdeki sezon tekrarlamayacaklarını belirten Bozkaya, “Hedefimiz rahat bir sezon geçirmek. Bu

Trabzon Kanuni FK transfer peşinde!
Bu sezon ligde kalmayı son maçta başaran Trabzon Kanuni’de başkan Kutay Bozkaya, önümüzdeki sezon için çok büyük dersler çıkardıklarını söyledi. Aynı hataları önümüzdeki sezon tekrarlamayacaklarını belirten Bozkaya, “Hedefimiz rahat bir sezon geçirmek. Bunun için de yönetim olarak gerekli tedbirlerimizi alacağız. Bize inananların güvenini boşa çıkarmayacağız” dedi.
 
POTANSİYEL VAR
 
Yeni sezon için kadrolarına genç ve gelecek vadeden isimler katacaklarını belirten Bozkaya, “Trabzon’un genç yeteneklerini kadromuza katacağız.  Çünkü Trabzon’da bu potansiyel var. Bu oyuncuları da Türk futboluna sunmuş olacağız. Kanuni hem sergileyeceği futbol hem de alacağı başarılı sonuçlarla adından övgü dolu sözlerle bahsettirecektir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor