Trabzon Kanuni FK kolları sıvadı

Geçtiğimiz günlerde yaptığı kongre ile isim ve yönetim değişikliğine giden Trabzon Yalıspor Trabzon Kanuni FK olarak yeni sezonda mücadele edecekken bir yandan da transfer çalışmalanı sürdürüyorÖnümüzdeki sezon Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek

Trabzon Kanuni FK kolları sıvadı

Geçtiğimiz günlerde yaptığı kongre ile isim ve yönetim değişikliğine giden Trabzon Yalıspor Trabzon Kanuni FK olarak yeni sezonda mücadele edecekken bir yandan da transfer çalışmalanı sürdürüyor

Önümüzdeki sezon Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan Kanuni fk’da yeni sezon hazırlıkları sürerken Teknik Direktör Ayhan Alemdaroğlu, Trabzon’da kısa süreli bir kamp yapmak istediklerini ve ardından da Nevşehir’e gideceklerini söyledi. Nevşehir’de yapılacak kamp öncesinde kondisyon yüklemesi yapacaklarını belirten Alemdaroğlu, “İkinci etap kamp çalışmalarına gitmeden 5-6 günlük bir kamp yapmayı planlıyoruz. Bu kamp döneminde güç depolamayacağız” dedi.

 

Kaliteli transferler yapacaklarını belirten Alemdaroğlu, “Bazı bölgelerde eksiklerimiz var. Bu eksikleri gidermek içinde arayışlara başladık. Sol ön tarafa, stopere ve forvete takviye yapacağız. Transferde hata yapmamalıyız. Nokta transferi yapmayı arzuluyoruz. Kadromuza katacağımız oyuncu gücümüze güç katacağına inandığımız sporcular olmalı. Kesinlikle transfer yapmak için oyuncu almayacağız” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler