Trabzon Kanuni farkını gösterecek

Bu yıl ligde kalmayı son maçta başaran Trabzon Kanuni FK, yeni sezonda aynı sıkıntıları yaşamak istemiyor. Mavi-Beyazlılar, yeni sezonda üst sıraları zorlayacak bir ekip oluşturmak istiyor. Geçtiğimiz sezonki kadrosundan büyük bir revizyon yapması beklene

Trabzon Kanuni farkını gösterecek

Bu yıl ligde kalmayı son maçta başaran Trabzon Kanuni FK, yeni sezonda aynı sıkıntıları yaşamak istemiyor. Mavi-Beyazlılar, yeni sezonda üst sıraları zorlayacak bir ekip oluşturmak istiyor. Geçtiğimiz sezonki kadrosundan büyük bir revizyon yapması beklenen Trabzon Kanuni’de transfer çalışmalarına birkaç gün içerisinde hız verileceği belirtildi.

Öncelikli olarak iç transferi çözüme kavuşturacak olan Mavi-Beyazlılar, ardından dış transfer çalışmalarına hız verecek. Geçen yıldan büyük dersler çıkaran Trabzon Kanuni, yeni sezonda transferde hata yapmamak için ince eleyip sık dokuyacak. Trabzon temsilcisinin, geçtiğimiz sezon Trabzon Amatör takımlarda başarılı performans ortaya koyan en az 4-5 oyuncuyu da kadrosuna katması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor