Trabzon kalesi geçilemez!

Spor Toto Süper Ligi'nin 19. haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-0 mağlup eden Trabzonspor, haftalar sonra kalesinde gol görmedi.Ligin ilk yarısını hedeflediği yerde tamamlayamayan Trabzonspor ikinci yarının başlamasıyla birlikte t

Trabzon kalesi geçilemez!

Spor Toto Süper Ligi'nin 19. haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-0 mağlup eden Trabzonspor, haftalar sonra kalesinde gol görmedi.

Ligin ilk yarısını hedeflediği yerde tamamlayamayan Trabzonspor ikinci yarının başlamasıyla birlikte tırmanışa geçti.

Evinde oynadığı Orduspor ve Manisaspor maçlarını kazanan bordo-mavili takım deplasmanda oynadığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak 3'te 3 yaptı.

Bu sezon hem Avrupa'da hem de Spor Toto Süper Lig'de zorlu maçlarla oynayan bordo-mavili takım 3 günde bir maç oynadı. Fizik olarak olmasa da kafa olarak rahat olmamanın sıkıntısını savunmada yaptığı basit hatalarla yaşayan bordo-mavili takım dikkatsizliği sonucu ligde oynadığı 19 maçın 16'nda gol yedi.

Bordo-mavililer, Gaziantepspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada kalesinde gol görmezken, söz konusu maçın ardından oynadığı Kayserispor, Mersin İdman Yurdu, Beşiktaş, Sivasspor, Gençlerbirliği, Galatasaray, Fenerbahçe, Orduspor, Manisaspor maçlarında kalesinde gol gördü. Bordo-mavililer bu sezon Eskişehirspor, Gaziantepspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarında gol görmedi.

Trabzonspor bu sezon oynadığı 19 maçta rakip filelere 28 gol atarken, kalesinde ise 22 gol gördü. Bordo-mavililer söz konusu haftada geçtiğimiz sezon 41 gol atarken kalesinde ise 13 gol görmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor