Trabzon İPA futbol takımına tebrik

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Antalya'da düzenlenen 4. Uluslararası Futbol Şampiyonasında birinci olan Trabzon İPA Polis Salon Futbol Takımını tebrik etti. Vali Kızılcık, Uluslararası Polis Derneği (IPA) tarafından 3 - 9 Kasım 2012 tarihleri arasında

Trabzon İPA futbol takımına tebrik

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Antalya'da düzenlenen 4. Uluslararası Futbol Şampiyonasında birinci olan Trabzon İPA Polis Salon Futbol Takımını tebrik etti. 

Vali Kızılcık, Uluslararası Polis Derneği (IPA) tarafından 3 - 9 Kasım 2012 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen 4. Uluslararası Futsal Şampiyonası'nda birinci olan Trabzon İPA Polis Salon Futbol Takımı ve teknik heyetine yemek verdi, başarılarından dolayı kutladı. 
 
Trabzon'un bir spor şehri olduğunu belirten Kızılcık, "Emniyet teşkilatımızın bünyesinde bulunan takımımızı başarısından dolayı kutluyorum. Polis teşkilatımızın spor alanında aldığı bu başarı taktire şayandır. Kamuda görev yapan personellerinin sporla iştigal olması ve böyle başarılar yakalamaları tabi bizleri de mesai arkadaşlarını da memnun etmektedir. Bu başarı hepimize moral verdi. Bu başarının elde edilmesinde emeği geçenleri kutluyorum." dedi. 
 
Programa, Vali Kızılcık'ın yanı sıra İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turgay Aras ve İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş da katıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler