Trabzon için varım

Doğduğu, büyüdüğü, tüm anılarını yaşadığı şehrin Trabzon'un en önemli değeri Trabzonspor'da forma giymenin gururunu yaşadığını söylüyor Mustafa Yumlu.Mersin İdman Yurdu'na attığı iki golden sonra dönüş yolunda açıklamalarda bulunan 25 yaşındaki 'bizim çoc

Trabzon için varım

Doğduğu, büyüdüğü, tüm anılarını yaşadığı şehrin Trabzon'un en önemli değeri Trabzonspor'da forma giymenin gururunu yaşadığını söylüyor Mustafa Yumlu.

Mersin İdman Yurdu'na attığı iki golden sonra dönüş yolunda açıklamalarda bulunan 25 yaşındaki 'bizim çocuk' Mustafa, duygularını yine Trabzonspor sevgisini anlatarak başlıyor söze... "Ağabey düğünümden sonra hayatımın en mutlu günlerinden birini yaşıyorum" diyor ve ekliyor:
 
"Trabzon'da bizim en sevdiğimiz şey Trabzonspor'dur... Sokak arasında top oynadığımız günden beri bu böyle. Bu formayla maça çıkınca çocuklar gibi şen oluyorum."
 
DAHA ÇOK GOLLER ATACAĞIM
 
"Hayatımın dönüm noktası iki yıl önce Beşiktaş'a attığım kafa golü oldu" diyen başarılı futbolcu, "Şu an hayal ettiğim yerdeyim. Bordo-mavili formayı sırtımda taşıyorum ve Trabzon şehrini en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorum. Şenol hocanın bendeki yeri çok ayrı. İkinci babam gibi bir şey" diye konuştu.
 
11-12 yaşlarında kapısından girdiği Trabzonspor'a hizmet etmekten gurur duyduğunu vurgulayan Mustafa, "Henüz yeni evlendim. Mersin'e attığım bu iki golü eşime armağan ediyorum. İnşallah bu formayla daha çok gol atacağım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor