Trabzon için bir transfer iddiası daha!

Florent Malouda ve Jose Bosingwa'yı kadrosuna katarak transferde iki bomba patlatan Trabzonspor için Fransa'dan yeni bir iddia daha geldi.Fransa'nın en saygın spor gazetelerinden ''L'Equipe'', forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor'un Monaco'da forma gi

Trabzon için bir transfer iddiası daha!

Florent Malouda ve Jose Bosingwa'yı kadrosuna katarak transferde iki bomba patlatan Trabzonspor için Fransa'dan yeni bir iddia daha geldi.

Fransa'nın en saygın spor gazetelerinden ''L'Equipe'', forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor'un Monaco'da forma giyen 27 yaşındaki Senegalli golcü Ibrahima Toure ile ilgilendiğini iddia etti.

2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Toure'nin teknik direktör Claudio Ranieri'nin planlarında yer almadığı belirtilirken, Falcao'nun da transferiyle bu mevkideki oyuncu çokluğu yaşayan Monaco'nun Toure'yi elden çıkarmak istediğinin altı çizildi.

Golcü oyuncu ile Trabzonspor'un da ilgilendiği belirtildi. Monaco, geçtiğimiz günlerde Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Al Nasr'ın Toure için yaptığı teklifi reddetmişti.

Toure, geçen sezon Fransa 2. Ligi'ni şampiyon bitiren Monaco formasıyla 35 lig maçında 18 gol atmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor