Trabzon her yerde kayıp

UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında PSV Eindoven'a 4-1 mağlup olarak Avrupa macerasını noktalayan Trabzonspor, kalan haftalarda lige odaklanarak play offa kadar zirveyle arasındaki farkı azaltmayı amaçlıyor. İç sahadaki son 6 maçını galibiyetle kapıyan

Trabzon her yerde kayıp

UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında PSV Eindoven'a 4-1 mağlup olarak Avrupa macerasını noktalayan Trabzonspor, kalan haftalarda lige odaklanarak play offa kadar zirveyle arasındaki farkı azaltmayı amaçlıyor. İç sahadaki son 6 maçını galibiyetle kapıyan Bordo Mavililer, ilk olarak bu seriyi sürdürmeyi planlıyor.

TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Mustafa, Giray, Cech, Zokora, Colman, Volkan, Olcan, Alanzinho, Henrique

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

MERSİN İDMAN YURDU: Sehic, İbrahim Kaş, Boum, Çağdaş, Mustafa, Erman, Bueno, Moritz, Ben Yahia, Nobre, Delev

YAYIN: Lig Tv & Haber 61 Canlı Anlatım

Karşılaşmadan Notlar (İlk Yarı)

Ve Avni Aker'de Trabzonspor-Mersin İdman Yurdu arasındaki karşılaşma Trabzonspor'un vuruşu ile başladı.

Dak 2 Trabzonspor atağında Olcan soldan geldi ortasını kesti İbrahim'e çarpan top kornere çıktı.

Dak 4 Trabzonspor atağında top bir kez daha kornere çıktı. Atışı Colman kullandı arka direğe düşen topu Mersin defansı uzaklaştırdı.

Dak 8 Henrique aldığı topla takımını atağa kaldırdı, sağ tarafta Volkan'ı gördü Volkan ceza sahasına sert kesti kaleci Hakan uzanarak topu yumrukları ile uzaklaştırdı. 

Dak 14 Mersin İdman Yurdu serbest vuruşu Çağdaş Atan'la kullanıyor. Çağdaş geldi sol ayağı ile çok sert vurdu top az farkla üstten auta çıktı.

Dak 20 Trabzonspor Colman la serbest atış kullanıyor. Colman ceza sahasına ortaladı top kaleci Hakan Arıkan'da kaldı.

Dak 22 Volkan Şen sağ taraftan mükemmel geldi çizgiye indi ortasını kesti kaleci Hakan parmaklarının ucuyla uzaklaştırdı ama topun düştüğü yerde hiç bir Trabzonsporlu yok.

Dak 31 Mersin İdman Yurdu Atağında Moritz'in ceza sahası dışından vurduğu sert şut kaleci Tolga'da kaldı.

Dak 32 Mersin İdman Yurdu atağında Mustafa Keçeli Sağ taraftan ortasını yaptı Moritz kafayı sert vurdu Tolga’nın kurtardığı topu Nobre tamamladı ve top ağlarda. Trabzonspor 0 Mersin İdman Yurdu 1

Dak 38 Trabzonspor serbest atış kullanıyor. Colman ve Olcan topun başında. Olcan geldi vurdu ve aut.

Dak 43 Mersin İdman Yurdu Ben Yahia ile korner kullandı. Ceza sahasına gelen ortaya Moritz kafayı vurdu az farkla direğin yanından aut .

Trabzon'da karşılaşmanın ilk yarısı sona erdi. İlk yarı sonucu Trabzonspor 0 Mersin İdman Yurdu 1

Karşılaşmadan Notlar (İkinci Yarı)

Karşılaşmanın İkinci Yarısı 2. sayfada

 

Karşılaşmadan Notlar (İkinci Yarı)

Trabzonspor karşılaşmanın 2.yarısına başlarken Zokara'nın yerine oyuna giren isim Halil Altıntop.

Dak 47 Mersin İdman Yurdu serbest vuruş kullandı kafa ile defansın arkasına aşırtılan topa Nobre yakın mesafeden vurdu ve top ağlarda. Trabzonspor 0 Mersin İdman Yurdu 2

Dak 50 Mersin İdman Yurdu'nda Bueno Halil Altıntop'a yaptığı faul sonrası sarı kart gördü. 

Dak 56 Trabzonsor atağında Halil Altıntop penaltı noktasından yopa vuracakken Nobre'nin sert hareketi ile yerde kaldı. Hakem Yunus Yıldırım bu pozisyona devam kararı verdi.

Dak 59 Mersin İdman Yurdu'nda oyuncu değişikliği Bueno yerini İlhan'a bıraktı.

Dak 60 Golllllllll Halil attı. halil attı. Müthiş pozisyon. Serkanla başlayan atakta Colman topla buluştu pasını Volkan'a verdi Volkan Cech'e çıkardı cech vurdu kaleciden döndü kaleciden dönen top Halil'in kafasına çarptı tekrar kaleciden döndü dönen topa Halil bir kez daha vurdu top ağlarda. Trabzonspor 1 Mersin İdman Yurdu 2

Dak 64 Mersin İdman Yurdu'nda Boum sarı kart gördü.

Dak 65 Mersin İdman Yurdu'nda Morizt yerini Delev'ye bıraktı.

Dak 69 Trabzonspor'da Giray Kaçar sarı kart gördü.

Dak 71 Colman'a yapılan faul sonrası Trabzonspor sol taraftan serbest vuruş kullanıyor. Topun başında Colman. Colman ceza sahasına doldurdu Nobre topu uzaklaştırdı.

Dak 72 Trabzonspor'da Alanzinho Nobre'ye yaptığı faul sonrası sarı kart gördü ve Alanzinho kart cezalısı durumuna düştü. Alanzinho Beşiktaş maçında sahada yerini alamayacak.

Dak 72 Mersin'de Ben Yahia sarı kart gördü. Ben Yahia sarı kart gördükten sonra hakem Yunus Yıldırım'ı alkışla protesto etti fakat Yunus Yıldırım görmemezlikten geldi.

Dak 75 Trabzonspor'da Volkan Şen yerini Adrian'a bıraktı. Bu değişiklik Trabzonspor taraftarı tarafından protesto edildi.

Dak 80 Colman Henrique'yi gördü Henriue'den önce defans kornere çeldi.

Dak 81 Kornerden gelen topa Giray kafayı vurdu kaleci Hakan son anda br kez daha köşeden kornere çeldi.

Dak 83 Gollllllllllllllllllllllllllllllll   gol gol  gollllll Olcan attı. Anrian ceza sahası çizgisi önündeki Olcan'ı gördü Olcan gelen topa gelişine vurdu top uzak direk dibinden ağlarla buluştu. Trabzonspor 2 Mersin İdman Yurdu 2

Dak 84 Mersin'de Erman Özgür yerini Hasan Üçüncü'ye bıraktı. 

Dak 87 Trabzonspor atyağında Halil vurdu top kaleciden döndü.

Dak 88 Mersin İdman Yurdu atağında Trabzonspor defansı topu uzaklaştıramayınca topla son buluşan Hasan Üçüncü sert vurdu top ağlarda. Trabzonspor 2 Mersin İdman Yurdu 3 Hasan Üçüncü golden sonra kafasını ellerinin arasına aldı.

Karşılaşmaya en az 3 dakika oynanmamış zaman ilave edildi.

ve Trabzon'da karşılaşma sona erdi. Karşılaşma sonucu Trabzonspor 2 Mersin İdman Yurdu 3. 9 Ocak 1977'den beri Mersin İdman Yurdu Trabzonspor karşısında Lig'de ilk kez galip geldi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor