Trabzon hazır gibi

Orhan ÇAVUŞOĞLU/ Haber61 AntalyaTrabzonspor’un 29 Aralıkta başlayan Antalya kampı yarın sona eriyor. Bordo mavili takım lige ve kupaya hazır olduğunun sinyallerini vermeye başladıBordo mavili takımda ikinci yarıda bir çok değişim yaşanırken kampa kalbinde

Trabzon hazır gibi

Orhan ÇAVUŞOĞLU/ Haber61 Antalya

Trabzonspor’un 29 Aralıkta başlayan Antalya kampı yarın sona eriyor. Bordo mavili takım lige ve kupaya hazır olduğunun sinyallerini vermeye başladı

Bordo mavili takımda ikinci yarıda bir çok değişim yaşanırken kampa kalbinden rahatsızlanan ve futbola ara veren Giray Kaçar oldu  kinci yarıda teknik heyette değişim yaşanırken Ünal Karaman yeniden göreve başladı.  Kulüp doktoru değişti. Saha içinde ve saha dışında Karaman’ın sesi çıkmaya başladı.

Takıma takviye olarak Altay’dan stoper Oğulcan ve 1461 Trabzon’dan Abdullah Karmil alındı.

 Colman’ın kampa geç katılması da Trabzon için ayrı bir handikap oldu. İlk cezayı yiyen futbolcuda buyarıda Colman olurken Afrika kupası maçları için ülkelerine giden Bamba ve Zokora uzun süre Trabzon’dahn ayrı kalacaklar

Trabzon’un Antalya kampında  öne çıkan isimler ise kaleciler Tolga, Onur , Zeki Yavru,,Janko ve Soner oldu. Ülkeyi etkisi altına alan soğuk havaya rağmen Antalya da çalışmalar saha ve zemin olarak sorunsuz geçti.

Antalya kampında Tuttur Cup da iki hazırlık maçı oynadı. İlk maçta Alman takımı Werder Bremen’e 2-0 yenilen Trabzonspor 3.lük maçında rakibi Beşiktaş’ı normal süresi 1-1berabere biten karşılaşmanın sonunda yapılan penaltı atışları ile geçerek 3.oldu

Trabzon’un W.Bremen maçında ortaya koyduğu futbol çok beğenilmese de Beşiktaş maçında daha derli toplu bir görüntü çizdi

Kampta kim ne yaptı? 2.sayfada

Onur :  Ligin ilk yarısında olduğu gibi 2.yarısında da hazır ve formda olduğunu gösterdi. Beşiktaş maçında yine başarılı kurtarışlar yaparak lige hazır olduğunu gösterdi.

Tolga : Kaptan kale için adeta bir güvence. Antremanlarda gayreti üst düzeydeydi. Formunun zirvesinde.

Zeki: İyi çalıştı.Neşeli ve uyumlu. Tek şansızlığı önünde iki iyi kaleci var. Görev geldiğinde ağabeylerini aratmayacak kadar iyi..

Serkan :  Antremanların en çalışkan isimlerinden biri .yi çalışıyor ve sorunsuz. Kampı iyi değerlendirdi Lige hazır..

Zeki YAVRU :Çalışkanlığı ve performansı ile hazır olduğunu gösterdi. Beşiktaş maçında oynadığı futbol ile de lige hazır bir görüntü verdi . Kampın en iyilerinden oldu

Mustafa Yumlu :Savunmanın sigortası. Mücadele azmi ve çalışkanlığı ile örnek olmaya devam ediyor.

Abdullah Karmil : Takıma yeni katıldı.  Ancak hala tedirginliğini henüz üzerinden atamadı  Beşiktaş maçında zaman zaman hatalar yaptı ancak genelde başarılı ydı.

Celustka : Kampın ensesiz ancak en çalışkan isimlerinden biri. En  çalışkan yabancı. Ligin 2.yarısında onu daha çok stoperde izleyeceğiz. Yeni yerine alışmaya çalışıyor

Oğulcan : Trabzonspor’un genç transferi henüz uyum sürecinde. Net olarak bir şey gösteremedi. 2.ligden süper lige gelmenin acemilğini henüz üzerinden atamadı. Tekniği ile göz doldurdu.  Antrenman temposunu nasıl karşılayabileceğini zaman gösterecek.İşi zor

Emerson : Werder Bremen maçında tam bir hayal kırıklığı yarattı. Ancak antremanlarda çalışkanlığı ve devamlılığı ile tam bir profesyonel olduğunu gösterdi. Fakat vasatı geçemedi

Cech :her kamp döneminde aynı şansızlığı yaşıyor. Bu kampta da sakatlandı kısa sürede sahalara geri döndü. Gönderilmesi gündeme gelen oyuncu Ferhat’ın satılmasından sonra kalacak gibi.

Aykut :kampı sağlam tamamladı. Zokora’nın yokluğunda kendisine çok iş düşeceğini biliyor ve ona göre kendisini hazırladı. Antremanlarda çok iyi  İyi çalıştı.

Colman :Trabzonspor’un kamplarına geç kalmayı adet halıne getirdi. Bu sezonda  her zaman olduğu gibi kampa geç katıldı. Henüz hazır değil. Sakatlığını yeni yeni atlatmaya takımla birlikte çalışmalara katılmaya başladı.Her şeye rağmen takımın ona ihtiyacı var.

Adrian : Kampın en çalışkan isimlerinden biri .Antremanlarda evamlılığı ve çalışkanlığı ile alkış aldı. Henüz temposunu bulamadı Hazırlık maçlarında vasat bir görüntü çizdi . Saha içinde daha fazla takım oyununa girmeli.

Sapara : Antremanlarda moralli bir şekilde çalışıyor. Kendisini isteyen kulüpler var ancak o kalmak için mücadele ediyor.  İnatçı ve hırsı ile herkesin beğenisi topluyor. Hazır ve formda..

Soner : Antalya kampı beklide en çok ona yaradı. Kampta üzerine koyan oyunculardan birisi. Hazır ve çalışkan. Ligin 2.yarısında takıma katkı sağlayacağını sinyalini verdi.

Alanzinho:  Kampa geç dönmesine rağmen çalışkanlığı ve neşesi ile farkı kapattı. Kısa sürede bir iki günlük açığı kapattı. Hazır gibi..

Yasin :  İlk yarının son haftalarında yaşadığı form düşüklüğü devam ediyor. Antremanlarda çalışkan ve istekli ama bir türlü beklenen çıkışı yapamayarak vasatın altında kaldı. Formaya uzak bir görüntü çizdi.

Olcan : Kampı iyi değerlendiren oyunculardan birisi oldu. Ligin ikinci yarsında kendisine çok  iş düşecek. Ancak oda performansını beklendiği kadar yükseltemedi. Bekleninin altında kaldı. Ancak lige kadar hazır olacak gibi..

Volkan Şen : Bu oyuncuyu anlamak  zor. Antrenmanlarda arı gibi çalışıyor. Oynadığı iki hazırlık maçını ise sakatlanarak tamamlayamadı. Topla yine gereğinden fazla oynadı. Hazırlık maçında arkadaşlarından yetiri kadar da pas alamadı. Devamlılığı konusunda kafalarda hala soru işareti bırakıyor

Vittek: Profesyonelliği ve çalışkanlığı ile dikkat çekti. Disiplinli çalıştı hazır ve formda bir görüntü çizdi.Sakatlanmadan kampı tamamladı. Faydalı olacağını gösterdi.

Halil :Çalışkan ve sorunsuz futbolcu Halıl antremanlarda takım arkadaşlarına da örnek oluyor. .Kampa zamanında gelip iyi değerlendiren oyunculardan biri oldu. kaldığı yerden devam ediyor ve hazır.

Janko :  Takımla birlikte ilk kampını yaptı. İlk yarıya oranla daha diri ve hazır bir görüntü çizdi.  Yeni oyun sisteminde kendisine büyük iş düşecek. Beşiktaş’a attığı gol bunun göstergesi oldu.

Emre Güral :  Genç futbolcu iyi çalışıyor ve mücadelesini sürdürüyor. Kampta iyi çalıştı ve hazır. Sabırlı olarak buna devam etmeli.

Henrique: Topla oynamıyor adeta kavga ediyor. Ne zaman ne yapacağını kestirmek güç. Zaten  Kampa geç katıldı.Henüz hazır değil.. Bu açığı kapatması için çok çalışmalı..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor