| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 24 Aralık 2018 14:46

Trabzon Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nden Önemli uyarı - Önemli uyarı

Trabzon Gençlik Spor İl Müdürlüğü uyarıda bulundu

Haber61 – Spor Servisi – Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Müdürlük bünyesindeki antrenörlere para verilmemesi konusunda uyarıda bulundu. 

Haber61’in edindiği bilgiye göre Trabzon’da çocuklarının spor yapmalarını isteyen vatandaşların antrenörlere para teklif ettikleri bunun yanlış olduğu belirtildi.

Tenis, jimnastik, yüzme ve basketbol branşları başta olmak üzere bütün branşlarda Müdürlük bünyesinde görev yapan antrenörlerin para almasının yasak olduğu, ailelerin antrenörlere para vermemeleri konusunda uyarılarda bulunuldu. 

Her branşta belli eğitim saatleri olduğuna dikkat çekilirken spor eğitimi almak isteyenlerin bu saatlerde eğitimlere katılabileceği belirtildi.

Yorumlar (3)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

H
hakkı kılıç
7 yıl önce

bütün branşları kapsamalı...

D
Dokunmatik
7 yıl önce

Antrenörlerimiz tarafından verilen Spor Eğitimi ücretsizdir diye yazarsalar daha anlaşılabilir olurdu.

V
veli
7 yıl önce

sayın il müdürüm öncelikle çok güzel bir proje yalnız genel olarak antrenör çalıştırdığınız kişilerin çoğunun kendi özel kulüpleri var biz ççocuklarımızı ücretsiz olarak sizin projenize gönderdiğimzde sanırım ücretisz olduğu için antrenörleriniz hiç ilgilenmiyor ne hikmetse kendi özel guruplarına yönlendirliyor ve ücret alınıyor ilgi alaka görüyor nacizhane fikrim yaptığınız bu güzel projleri denetleyecek bir ekibiniz olursa çok daha güzel olacak