Trabzon futbolunun kötü yılı

 1461 Trabzon’un dışında Trabzon takımları bulundukları liglerde kümede kalma mücadelesi veriyor.Spor Toto Süper Lig, PTT 1. Lig, Spor Toto 2 Lig, Spor Toto 3 Lig gibi futbolun her platformunda takımı olan Trabzon, futbol olarak en kötü sezonlarından biri

Trabzon futbolunun kötü yılı

 1461 Trabzon’un dışında Trabzon takımları bulundukları liglerde kümede kalma mücadelesi veriyor.


Spor Toto Süper Lig, PTT 1. Lig, Spor Toto 2 Lig, Spor Toto 3 Lig gibi futbolun her platformunda takımı olan Trabzon, futbol olarak en kötü sezonlarından birini yaşıyor. Başta Trabzonspor olmak üzere 1461 Trabzon’un dışındaki tüm Trabzon takımları kümede kalma mücadelesi veriyor.


Karadeniz futbolunun abisi olan Trabzonspor, mücadele ettiği Spor Toto Süper Lig’de 31 puan ile 13 sırada yer alırken küme hattı ile arasında 2 puanlık bir fark bulunuyor. Bordo-mavili takım oynadığı 26 maçta 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 11 mağlubiyet elde etti. Attığı 28 gole karşılık ise kalesinde 32 gol görerek 31 puan topladı.


Trabzon futbolunu 2. Lig Beyaz Grup'ta temsil eden Ofspor ise kümede kalma mücadelesi veren bir başka Trabzon takımı bordo-beyazlı ekip, yer aldığı ligde 26 puan ile 14 sırada yer alıyor. Küme düşme hattı ile arasında 3 puanlık bir fark bulunan Ofspor oynadığı Ziraat Türkiye Kupası’nda Beşiktaş ile mücadele etmişti.


Trabzon’u 3 Lig’de temsil eden ekipler arasında yer alan Beşikdüzüspor’un ise durumu diğer takımlarından farklı değil. Kırmızı-beyazlı ekip 30 puan ile 14. sırada yer alırken küme potasıyla arasında 2 puanlık bir fark bulunuyor.


3. Lig 2 Grup'ta mücadele eden diğer Trabzon temsilcisi ise Trabzon Kanuni Futbol takımı, çiçeği burnundaki ekip elde ettiği 27 puan ile 16 sırada yer alarak ateş hattında yer aldı. 3 Grupta mücadele eden Arsinspor ise diğer Trabzon takımlarına nazaran daha iyi bir durumda olmasına rağmen onun için de tehlike geçmiş değil. 31 puan ile 11. sırada yer alan sarı-siyahlı ekip küme hattı ile 8 puanlık fark bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor