Trabzon Emre Güral'ı bildirdi

Trabzonspor, Bucasporlu Emre Güral'ın transferi konusunda kulübüyle anlaşmaya varıldığını borsaya bildirdi.  Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.'den yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Profesyon

Trabzon Emre Güral'ı bildirdi

Trabzonspor, Bucasporlu Emre Güral'ın transferi konusunda kulübüyle anlaşmaya varıldığını borsaya bildirdi. 

 

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.'den yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Emre Güral'ın kulübümüze transferi konusunda Bucaspor Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır.

 

Buna göre, Bucaspor Kulübü'ne sözleşme fesih bedeli olarak 600.000 EUR ödenecektir" denildi.

Bilindiği üzere haber61.net Trabzonspor'un Bucaspor'dan Emre'yi transfer etmek için girişimlerde bulunduğunu türk spor kamuoyuna ilk duyuran haber portalı.

haber61.net 17 Nisan 2012 tarihli "Trabzonspor'da transfer çalışmaları" başlıklı haberinde asbaşkan Nevzat Şakar'ın İzmir'e giderek Emre transferi ile ilgili Bucaspor yöneticileriyle görüştüğünü okurlarına duyurmuştu.

İşte 17 Nisan 2012 tarihli o haber...Tıklayınız

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor