Trabzon dağcıları Torul'da

Gümüşhane'de Gümüşhane Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (GÜDAK) ile Trabzon Tenis ve Dağcılık Kayak İhtisas Kulübü (TEDAK) yürüyüş düzenledi. Gümüşhane'nin Torul ilçesinin Kocadal köyü Kalis Yaylası'na düzenlenen yürüyüşe her iki spor kulübünden 46 sporcu

Trabzon dağcıları Torul'da

Gümüşhane'de Gümüşhane Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (GÜDAK) ile Trabzon Tenis ve Dağcılık Kayak İhtisas Kulübü (TEDAK) yürüyüş düzenledi.

Gümüşhane'nin Torul ilçesinin Kocadal köyü Kalis Yaylası'na düzenlenen yürüyüşe her iki spor kulübünden 46 sporcu katıldı.

Bölgede İsmail Ergün rehberliğinde 11 kilometrelik güzergahta gerçekleştirilen yürüyüş, 1610 rakımda bulunan Kalis Yaylası'nda sona erdi. Zaman zaman kar yağışı ve tipi altında gerçekleştirilen yürüyüşte, kar kalınlığının yer yer 1 metreyi bulması dağcılara zor anlar yaşattı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor