Trabzon Cup Tenis Turnuvası başladı

Beşirli Tenis Kompleksi'nde düzenlenen organizasyonla ilgili açıklamada bulunan turnuva direktörü Serhat Sütlüdere, 50 bin dolar ödülü olan turnuvaya 14 ülkeden 50 kadın sporcunun katıldığını, sporcuların bir çoğunun dünya sıralamasında ilk 100 tenisçi ar

Trabzon Cup Tenis Turnuvası başladı

Beşirli Tenis Kompleksi'nde düzenlenen organizasyonla ilgili açıklamada bulunan turnuva direktörü Serhat Sütlüdere, 50 bin dolar ödülü olan turnuvaya 14 ülkeden 50 kadın sporcunun katıldığını, sporcuların bir çoğunun dünya sıralamasında ilk 100 tenisçi arasında yer aldığını söyledi.

Organizasyonu Uluslararası Tenis Federasyonu'nun düzenlemesi nedeniyle sporcuların elde ettiği başarı ve mağlubiyetlerin puanlarını etkileyeceğine işaret eden Sütlüdere, "50 bin dolar ödüllü olan bu turnuvaya gösterilen ilgi gayet güzel. Turnuva, eleme ve ana tablodan oluşuyor ve bugünden itibaren ana tablo maçları başlıyor. Yarından itibaren çift maçları başlayacak. Güzel mücadelelerinin geçeceği bu turnuvaya insanlarımızın da ilgisini bekliyoruz" diye konuştu.

8 Eylüle kadar devam edecek turnuvaya, Türkiye, Rusya, İtalya, İsveç, Gürcistan, Hırvatistan, Avustralya, Azerbaycan, Almanya, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, İngiltere ve Japonya'dan kadın tenisçiler katılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor