Trabzon çıkışı sürdürmek istiyor

Ligin son 3 haftasını galibiyetle kapatan Trabzonspor, Samsunspor'u da mağlup ederek yoluna devam etmeyi hedefliyor.Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Samsunspor'u konuk edecek olan Trabzonspor, rakibi karşısında çıkışını sürdürmek istiyor.Ligin son 3

Trabzon çıkışı sürdürmek istiyor

Ligin son 3 haftasını galibiyetle kapatan Trabzonspor, Samsunspor'u da mağlup ederek yoluna devam etmeyi hedefliyor.

Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Samsunspor'u konuk edecek olan Trabzonspor, rakibi karşısında çıkışını sürdürmek istiyor.

Ligin son 3 haftasında Orduspor, Manisaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u mağlup eden bordo-mavililer, ''Karadeniz derbisinde'' Samsunspor'u da yenerek, bu sezon ilk kez 4 maç üst üste kazanmayı hedefliyor.

Bordo-mavili takımda sakatlıkları bulunan Glowacki, Vittek ve Tayfun'un yanı sıra Afrika Uluslar Kupası maçları için Fildişi Sahili Milli Takımı kampında bulunan Zokora yer almayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler