Trabzon büyük yara aldı

Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta mücadelesinde Bursaspor evinde ağırladığı, alt sıralara düşme tehlikesi yaşayan Trabzonspor'u, ilk yarıda gelen goller ile 3-2 mağlup etti. Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Bursaspor evinde Trabzonspor'u Atatürk Stadı

Trabzon büyük yara aldı

Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta mücadelesinde Bursaspor evinde ağırladığı, alt sıralara düşme tehlikesi yaşayan Trabzonspor'u, ilk yarıda gelen goller ile 3-2 mağlup etti.

 Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Bursaspor evinde Trabzonspor'u Atatürk Stadı'nda  3-2'lik skorla mağlup etti

 Bursaspor'a galibiyeti getiren golleri 2. ve 35. dakikada Batalla, 44. dakikada Şener attı. Alt sıralara düşme tehlikesi yaşayan Trabzonspor'un sayılarını ise 11. dakikada Henrique ve 22. dakikada Halil kaydetti.

 Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'ye 4-1 mağlup olan Bursaspor, bu skorun ardından puanını 40'a yükseltti ve 4. sıraya yerleşti. 3 haftadır 3 puan hasreti çeken Trabzonspor ise 31 puanla 16. sırada bulunan Gaziantepspor'un 2 puan üstünde, maç fazlasıyla 11. sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor