Trabzon bu kez fırsatı kullandı

 Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında farklı galip gelen Trabzonspor, zirveyle arasındaki puan farkını kapatma adına önemli bir fırsat elde etti.Trabzonspor, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de yakaladığı fırsat haftalarını iyi değerlendiremedi. Takımların b

Trabzon bu kez fırsatı kullandı

 Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında farklı galip gelen Trabzonspor, zirveyle arasındaki puan farkını kapatma adına önemli bir fırsat elde etti.


Trabzonspor, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de yakaladığı fırsat haftalarını iyi değerlendiremedi. Takımların birbirine yakın puanlar elde ettiği ligde bordo-mavili kulüp zirveyi yakalama şansını iyi kullanamayarak lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını açmıştı. Ligin ikinci yarısında Galatasaray, Beşiktaş, Medical Park Antalyaspor ve Fenerbahçe’nin puan kaybettiği zirvede bordo-mavili takım sahasında Karabükspor’a 3-1 yenilerek eline geçen fırsatı iyi kullanamadı.

Trabzonspor, Galatasaray ile olan 9 puanlık farkı korudu. Elazığspor deplasmanından da eli boş dönen Karadeniz ekibi puan farkını lider ile 12'ye çıkarmıştı. Bu tablodan sonra bordo-mavili takımda teknik adam değişikliği yaşanırken Ligin 20. haftasında Galatasaray, Beşiktaş ve Kasımpaşa zirvede puan kaybetti. Bordo-mavili takım Gaziantepspor'u sahasında 4-1 mağlup ederek fırsat haftasını iyi değerlendirdi. Fenerbahçe'nin de puan kaybetmesiyle Karadeniz ekibi için yeniden zirve umutları doğarken haftanın en karlı takımlarından biri oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler