Trabzon beni istedi ama...!

Reto Ziegler transferinden takım içerisindeki ortama kadar bir çok konuda açıklamalarda bulundu.Ziegler, transfer döneminde Trabzonspor’un da kendisini çok istemesiyle ilgili olarak, “Fenerbahçe beni uzun süredir istiyordu. Ayrıca Fenerbahçe’yi tercih etm

Trabzon beni istedi ama...!

Reto Ziegler transferinden takım içerisindeki ortama kadar bir çok konuda açıklamalarda bulundu.

Ziegler, transfer döneminde Trabzonspor’un da kendisini çok istemesiyle ilgili olarak, “Fenerbahçe beni uzun süredir istiyordu. Ayrıca Fenerbahçe’yi tercih etmemdeki en büyük etkilerden biri de Aykut Kocaman’ın beni tanıyor ve istiyor olmasıydı. Bu nedenle benim için kolay bir karar oldu” dedi.

Yaşanan süreci ve takımın durumunu da değerlendiren Ziegler, “Takım içinde çok iyi bir atmosfer var. Aykut Kocaman çok iyi bir futbolcuydu. O yüzden bizim dilimizden çok iyi anlıyor” dedi.

‘SÜRECİ ÇABUK ATLATTIM’
Reto Ziegler konuşmasının diğer bölümünde şu konulara değindi: Yeni bir oyuncu için yeni bir takıma alışmak kolay değil. Ancak ben bu adaptasyon süresini çabuk atlattığımı düşünüyorum.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi dünyanın sayılı derbilerinden bir tanesi. O yüzden derbi öncesi önümüzdeki iki maçtan puan almak ve moral depolanmak çok önemli. Ben de derbide oynayacağım için çok mutluyum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor