| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 16 Şubat 2010 14:09

Trabzon Avni Aker'e dönüyor

Ziraat Türkiye kupasında Orduspor ile oynanan karşılaşma öncesi kar temizleme çalışmaları sırasında Avni Aker'in bozulan zemini düzeltildi. Bordo Mavili ekip Avni Aker zemini onarım çalışmaları sırasında Ligde Manisaspor ve Ziraat Türkiye Kupasında da İst

Ziraat Türkiye kupasında Orduspor ile oynanan karşılaşma öncesi kar temizleme çalışmaları sırasında Avni Aker'in bozulan zemini düzeltildi. Bordo Mavili ekip Avni Aker zemini onarım çalışmaları sırasında Ligde Manisaspor ve Ziraat Türkiye Kupasında da İstanbul Büyükşehir Belediye maçlarını kent dışında oynamak zorunda kalmıştı.

Avni Aker'de zemin bakım çalışmaları nedeniyle evinden uzak kalan Trabzonspor iki maç aradan sonra yeniden evine dönüyor. Bordo Mavililer ile cumartesi günü saat 20:00'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı lig maçını Avni Aker'de oynayacak.

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu teknik direktör Şenol Güneş, Genel Sekreter Hasan Yener, bugün Avni Aker stadı zemininde inceleme yaptılar.

Yetkililerden olumlu görüş alan üçlü maç zemini düzelen Avni Aker'de oynanma kararı verdiler.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!