Trabzon ara vermedi

Teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana, ailevi nedenlerinden dolayı Fransa'ya giden Bamba ile hasta olan Marek Cech katılmadı. Teknik direktör Kafkas, antrenman öncesi oyuncularla saha ortasında yakl

Trabzon ara vermedi

Teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana, ailevi nedenlerinden dolayı Fransa'ya giden Bamba ile hasta olan Marek Cech katılmadı. Teknik direktör Kafkas, antrenman öncesi oyuncularla saha ortasında yaklaşık 10 dakika görüştü. Kafkas, oyuncularından, birbirlerinin eksikliklerini gidermelerini ve maçın sonuna kadar mücadelelerini sürdürmelerini istedi. Toplantının ardından Sivasspor maçında ilk 11'de oynayan oyuncular, kondisyon salonunda çalıştı. Diğer oyuncular ise antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümünde ısınma hareketleri yaptı, geri kalan bölümde çalışmalarını basına ve taraftara kapalı sürdürdü. Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Eskişehirspor maçının hazırlıklarına devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler