Trabzon-Antalya 35. Randevu

  Bugüne dek iki takım arasında oynanan 34 maçta Trabzonspor’un 20 galibiyeti bulunuyor. Ev sahibi Antalyaspor’un ise 5 galibiyeti bulunuyor. 9 maçta ise taraflar bir birlerine üstünlük kuramadı. Bordo-mavili takımın 61 golüne kırmızı-beyazlı ekip ise 30

Trabzon-Antalya 35. Randevu

 

 
Bugüne dek iki takım arasında oynanan 34 maçta Trabzonspor’un 20 galibiyeti bulunuyor. Ev sahibi Antalyaspor’un ise 5 galibiyeti bulunuyor. 9 maçta ise taraflar bir birlerine üstünlük kuramadı. Bordo-mavili takımın 61 golüne kırmızı-beyazlı ekip ise 30 golle yanıt verdi.
 
Geçtiğimiz sezon iki takım arasında oynanan maçlarda ise Trabzon’da oynanan ilk maç 2-2 beraberlikle biterken, Antalya’da oynanan maç ise 2-1 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona ermiştir. İki takım arasındaki en farklı galibiyeti ise Trabzonspor ekibi , 2000-2001 sezonunda 4-0'lık skorla elde etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor