Trabzon amatörden haber var!

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 1.Grupta İki maçını da kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapan Araklıspor, bugün saat 13.30'da sahasında Erzincan spor'u konuk ediyor. Sezona Sarıkamış galibiyetiyle başlayan ve ardından Ardahan deplasmanından üç puanla dönen

Trabzon amatörden haber var!

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 1.Grupta İki maçını da kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapan Araklıspor, bugün saat 13.30'da sahasında Erzincan spor'u konuk ediyor. Sezona Sarıkamış galibiyetiyle başlayan ve ardından Ardahan deplasmanından üç puanla dönen Yeşil-Siyahlı ekip, sahasında konuk edeceği Erzincan karşısında kayıp yaşamak istemiyor. Araklıspor, bu zorlu karşılaşma önce si 6 puanla 3. sırada yer atıyor.

Türkiye Bölgesel Amatör

Grup'ta mücadele eden Düzyurtspor bugün saat 13.30'da deplasmanda Kelkit Hürriyetspor ile karşılaşacak. Ligde ikide iki yapan Turuncu -Beyazlılar Kelkit karşısında da galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Ligin ilk haftasında Akçaabat Sebatspor'u 3-2

Mağlup eden Düzyurtspor geçtiğimiz hafta Iğdır Üniversitespor'u 3-O’lık sonuçla geçerek moral bulmuştu. Lige iyi bir başlangıç yapan Turuncu-Beyazlılar zirve yolunda yara almak istemiyor.

Haydi Sebat 

BÖLGESEL Amatör Lig'de mücadele eden Akçaabat Sebatspor 3. haftayı BAY geçtikten sonra 4. hafta Iğdır deplasmanına çıkıyor. Kırmızı-Beyazlı ekip saat 14.30'da başlayacak olan müsabakada galibiyete kilitlendi. Akçaabat Sebatspor kafilesine Akçaabat esnafının desteği devam ediyor. Akçaabat'ın önde gelen köfte salonlarından Akpınar Köfte, Iğdır'a maça giden Kırmızı-Beyazlı kafileye hareket öncesi köfte ikramında bulundu.

Yomraspor istediği gibi başlayamadı 

Sezona istediği gibi başla yamayan Yomraspor, bugün saat 14:30'da sahasında Bulancak Beni konuk ediyor. Ligde I uç karşılaşmada da he-puanla tanışa mayan Mor-beyazlı takım üzerindeki kara bulut lan dağıtmak istiyor. Ligde bir turta istediği sonuçları alamayan Yomraspor kötü gidişe dur de -" ve ligdeki ilk galibiyetim alicin Bulancak maçına kilit-Taraftarı önünde çıkacağı jakada ilk galibiyetini alarak moral bulmak isteyen Mor-Beyazlılarda galibiyetten başka bir sonuç düşünülmüyor.

 

İdmangücü üç puan peşinde

Idmangücü Başkanı Tayfun Bircan deplasmanda oynayacakları Espiye müsabakasından üç puanla ayrılmayı hedeflediklerini belirterek, "Takım olarak bu karşılaşmaya çok iyi hazırlandık. Kazanmak için sahada elimizden geleni yapacağız" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler