Torulspor'a Arjantınli oyuncu

  Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi takımlarından Gümüşhane Torulspor'un, Yunanistan'ın Alexandroupolis takımından transfer ettiği Arjantinli oyuncu Luis Pepe Gonzales, takımla çalışmalara başladı.  Takımın, Torul Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü S

Torulspor'a Arjantınli oyuncu

 

 Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi takımlarından Gümüşhane Torulspor'un, Yunanistan'ın Alexandroupolis takımından transfer ettiği Arjantinli oyuncu Luis Pepe Gonzales, takımla çalışmalara başladı.

 

 

Takımın, Torul Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Salonu'ndaki antrenmanına katılan Gonzales, yaptığı açıklamada, Türkiye'de oynamanın hayali olduğunu belirterek, bunu gerçekleştirebilmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

 

Takımın bulunduğu seviyeden mutlu olduğunu ifade eden Arjantinli oyuncu,

 

"Ben de yapabileceğimizin en iyisini yaparak, takıma faydalı olmaya çalışacağım. Torul küçük bir ilçe. Dezavantajları olduğu kadar, avantajları da var. Küçük bir yer olduğu için çalışmaya daha çok vaktimiz olacak. Maçlara konsantremiz daha kolay olacak" dedi.

 

Gonzales, zamanla takıma daha iyi alışacağını vurgulayarak, şunları kaydetti:

 

"Ankara ve İstanbul'da düzenlenecek iki turnuvaya katılacağız. Bu maçlara çok iyi hazırlanıp, lige iyi bir şekilde başlamak istiyoruz. Türkiye'yi çok seviyorum. Geçen yıl Yunanistan'da oynarken Türkiye'de oynamak istediğimi arkadaşlarıma söylemiştim. Hayalim gerçek oldu. Türkiye'deki voleybol liginin kaliteli bir lig olduğunu biliyor ve takip ediyordum.

Ligde Fenerbahçe ve Galatasaray gibi önemli takımlar var. Ligdeki takımların hemen hemen hepsini biliyorum. Güçlü bir lig ve zorlu rakipler var, ancak biz de güçlüyüz."dedi

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler